Baner
PG portal » Zabava » Tračevi » Severina: Ko ne bi poljubio onakvu djevojku?!
Zatvori

Severina: Ko ne bi poljubio onakvu djevojku?!

Hrvatska pop pjevačica Severina Vučković objasnila je zašto je tokom svog koncerta u subotu uveče u Kombank arena poljubila ukrajinsku plesačicu.

Cijela Arena pjevala je "Mili moj", a Severina se u kožnom kostimu sa perjem uz tu numeru "mazila" sa jednom od plesačica i poljubila je. Djevojka kojoj je u subotu uveče zavidelo hiljade muškaraca je Ukrajinka Nađa, zajedno sa svojim partnerom već sedam godina živi u Sloveniji i aktuelni su svjetski prvaci u latino plasovima.

"Bila sam jako srećna. Poljubac je bio spontan. Ne znam ko ne bi poljubio onakvu djevojku", objasnila je svoj potez Severina u intervjuu za Naxi radio.

Brojne pohvale stigle su na račun ekipe koja je priredila spektakularan koncert, a sama Severina istakla je da joj je neizmjerno drago što sarađuje sa ljudima sa kojima sve odlično funkcioniše na sceni.

"Ne možemo se porediti sa stranim koncertima, to su velike produkcije i obilaze mnogo radova. Ali ono što nas razlikuje su emocije. Mi smo na probama imali nekoliko katarzičnih momenata, kada su i plesači plakali", rekla je Splićanka i dodala:

"Volim teatar, zato sam željela da bude baš takav koncert i zato sam angažovala Tomaža Pandura. Mogli smo da stanemo na pozornicu i pjevamo pjesme koje ljudi vole, s običnim razglasom i rasvetom. Ali ja ne bih bila srećna. Sada jesam".

Domaća publika imala je priliku da dio koncerta vidi i putem direktnog tv prenosa. Sama Severina priznala je da je to na neki način bio njen kompromis, s obzirom da nije bila za to da održi još jedan koncer u Areni, iako je za to bilo interesovanja.

AddThis Social Bookmark Button

Vaš komentar

Vaše ime:
Vaš email:
Komentar:
Kod za verifikaciju.
Prepišite kod sa slike:
Baner